Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Sa mananci sanatos

 1. se poate si mai rau. la chioscul de langa e de vanzare ness simplu la 5.000 si ness dublu la 10.000. n-au aparat, saracii; ti-l freaca un nene care-si baga degetele pe jumatate in pahar, aceleasi degete pe care, din cand in cand, le foloseste sa-si elibereze caile respiratorii

 2. draga, in Cladirea aia nu e de mirare:) pacat ca nu aveti prea multe de ales in zona, cand vi se face foame…dar eu sunt adepta pachetului de acasa, oricum.

 3. Eu nici macar nu sunt din Bucuresti, dar de fiecare data cand trec pe acolo (de obicei pe la CERF) mananc de la Gregory’s. Pana acum n-am avut probleme :P.

 4. gregory’s sucks ass!
  da bine sa mananci de acolo… lasa deoparte micile probleme cu tractul digestiv… E COOL!
  Stoped eating from:
  -mcdonalds
  -kfc
  -gregory’s
  -other ff

 5. Mancarea de la Gregory’s e infecta. Sandramaua asta din Casa Presei avea la un moment dat mancare cat de cat decenta, dar de cand au vazut ca e singurul loc din zona in care poti sa iti iei mai mult decat niste simulacre de Fornetti au inceput sa puna mai multi aditivi, sa faca portiile mai mici, sa aduca mai multi oameni mai slab pregatiti. A nu se incerca Gregory’s de la Unirea, care este cel mai jalnic dintre toate.
  Pentru cei care au treaba in fiecare zi in zona, bufetul de la Flacara este cea mai buna alegere. Mancare la fel de unsuroasa si de gustoasa ca la mama acasa. Cunoscatorii stie!

 6. Este shaorma, dar e destul de dubioasa. Nu am incercat-o pentru ca nu sunt fan. Tot la Flacara este mancare buna 😉

 7. Imi e destul de greu sa explic, pentru ca astia de la Flacara stau intr-un cotlon destul de bine ascuns. In principiu, este exact langa redactia flacara.
  Ah, gata, mi-am amintit. Trebuie sa ajungi in spate, chiar langa poarta aia pazita de cerberii de la Rodipet. Si chiar langa, in stanga ei este o intrare, in fata careia au taranii aia de la Consiliul Concurentei parcate tot timpul masinile. Practic urci un etaj si ai ajuns la bodega Flacara.
  Ca inside info, este cam singurul motiv pentru care Flacara nu intra in faliment.

Leave a Reply