Momentul in care m-am decis de unde fac cumparaturi

Unul din avantajele Bucurestiului e faptul ca e mare. Aici gasesti de toate, aici ai de toate. Aici ai o sumedenie de magazine si o groaza de optiuni. Teoretic pentru toate buzunarele, practic pentru cei care stiu de unde sa faca cumparaturi exista solutii. Dar pentru astea trebuie sa alergi si sa cauti. Pentru mine alergarea asta a luat sfarsit. Acum stiu de unde, mai ales ce sa cumpar si cum.

Acum un an ma plangeam de pretul rosiilor. Saptamana asta acest pret la rosii m-a facut sa schimb complet magazinul, locul de unde fac cumparaturi si asta nimic altceva nu ma mai schimba.

pret rosii carrefour vitantis

Adica de cate ori e mai ieftin pretul asta decat oriunde altundeva in zona? In alte magazine rosiile sunt minim 4 lei, ca sa nu zic ca acelasi pret il gasesti si in piata, “la tarani”. Si atunci, de ce sa dai de 4 ori mai mult pe niste rosii, cand poti sa te bucuri de rosii proaspete si bune.

Avantajul hipermarketului este volumul mare de rulaj al marfii. Adica aici nu vei gasi niciodata produse perisabile vechi, pentru ca ele oricum se cumpara. Si e mult mai bine sa vezi asta atunci cand gatesti si atunci cand faci calculul final.

Ca sa nu fie parerea mea subiectiva, nu am fost singur la cumparaturi. Eu cam stiu ce sa iau si repede se umple cosul cu tot ce imi trebuie ca sa imi ajunga o saptamana. In schimb Anca a fost si atenta la preturi si a exclamat de fiecare data a gasit reduceri. Iar reducerile nu sunt numai la mancare ci la orice. Am gasit, deci, ceara de epilat la jumatate de pret fata de magazinul din fata blocului.

Iar Carrefour Vitantis nu e deloc departe. Te sui frumos in masina, ca oricum te duci cu ea la piata, te duci acolo, ai ditamai parcarea unde sigur gasesti locuri si iti faci linistit cumparaturile. Crezi ca costa benzina? Din contra, raman bani in plus. Cati  bani economisesti de la cumparaturi? Sa ne gandim. Daca iti ies 50 de lei in tura de cumparaturi, intr-o luna de zile sa zicem in 4 ture de cumparaturi iti raman 200 de lei, adica un plin.

Ca sa nu interpretati gresit. Eu va zic ca la Carrefour Vitantis e foarte foarte ieftin si misto si ca eu numai de acolo imi voi face cumparaturile. Voi puteti sa credeti si sa faceti cum vreti. Aveti sansa sa iesiti in castig sau aveti sansa sa va mirati de fiecare data unde s-au dus banii.  Eu stiu cum ies in castig de azi inainte.

Si ca vorbeam de castig, pisi e fericita castigatoare a voucherului de 780 de lei in cumparaturi la Carrefour Vitantis.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: