Va merg blackberry-urile?

Sunt si eu curios, daca va trimit mailuri sau nu. Ajung la voi? Nu de alta, dar am avut o singura experienta cu un Blackberry (in perioada in care aveam telefonul ascultat) si am fost multumit. Telefonul se restarta la schimbarea celulei. Adica mergeam pe strada, se schimba celula, iar telefonul facea reboot.

Pentru cei care nu stiu povestea, din cauza unui overload pe niste servere din Europa (sau din cauza unei defectiuni tehnice la un datacenter), toata reteaua Blackberry a crapat. Iar asta din cauza ca tot traficul de date – mail, internet – trece din telefon, in retea, in serverele blackberry, in internet si inapoi. Atunci e logic sa se poata intampla chestii neprevazute si de o gravitate de genul asta.

Asa ajung la vorbele unui prieten care zicea ca acum regreta ca nu si-a luat iPhone. Acum regret si eu, touch screen-ul de pe Android a inceput sa faca figuri. Cel mai probabil la mine din cauza ca i-am oprit un proces aiurea, ca de altfel telefonul arata corespunzator.

Ah, pe iPhone s-a rezolvat problema aia cu eroarea nu stiu care?

Nu stiu de ce, ma gandesc sa ma reintorc la nokia 3200. A scapat in paharul cu bere, nu mai are display, dar inca merege si tine bateria o saptamana. In schimb, despre Nokia N9 va voi povesti in momentul in care ma prind cat tine bateria, ca acum  imi moare cand e lumea mai draga.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: