Multe revelioane

Cand ziceam ca voi face revelionul online ma gandeam ca va fi o chestie simpla, vorbesc la telefon, ma dau cu webcamul, salut lumea si asa mai departe. In schimb am realizat iarasi anul asta ce nu mai facusem de cativa ani de zile, din ora in ora, am sunat oameni din fiecare colt al lumii, de la Arabia Saudita si Irak pana in Franta, Spania, Anglia chiar si Argentia si Brazilia ca sa urez la multi ani, ca sa socializez ca sa ma bucur de bucuria fiecarui revelion ce se intampla in fiecare ora in alt colt al lumii.

Am intalnit numai oameni fericiti, persoane care erau in piete, romani care in fiecare oras se bucurau in limba natala. La Bucuresti a fost cam aceeasi fericire, toti petreceau care mai bine si care mai frumos.

Bineinteles au fost si oameni care au declarat:

2008 va fi un an mai bun, vor veni martienii.

Pe langa asta au fost o groaza de oameni, de la cei din State carora le e frig, pana la cei din Noua Zeelanda care au intrat in noul an in tricou si bermude.

La Roma, Lucian si Brandusa au facut o poza ca sa va transmita felicitarile lor pentru noul an.
Lucian Brandusa - Italia

Pozele cu mine, cand imi gasesc cablul de date.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: