Navigare si google maps beta

Google a lansat ieri cu ceva buzz navigarea pentru sistemele de operare cu Android. Asta in concurenta directa cu HTC care iti ofera un serviciu de navigare preinstalat in telefoane, care nu iti foloseste conexiunea de date. In schimb navigatorul de la google cere semnal de date pentru a iti incarca harta. De asta la drum lung exista posibilitatea sa se ingatuie atunci cand pica semnalul 3G. Daca ar si downloada hartile tarilor inainte, ar fi cel mai puternic concurent pentru toate device-urile de GPS existente pe piata.

Pe langa asta a aparut si google maps beta in Romana.

maps logo beta

Partea buna e ca la orice cautare de localitate ciudata din tara noastra pe google, primul rezultat va fi un google maps. Ca sa stii cum sa il localizei pe harta. Asta e un plus pentru cei care vor sa se duca la olimpiada la geografie sau pentru cei care sunt ascultati la tabla la aceeasi materie. Localizeaza pe harta Campulung la Tisa. Scoti telefonul dai search si afli, aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply