Negativismul gratuit

Ziceam in filmuletul cu Manafu ca sunt satul de expresiile sa moara capra vecinului in blogosfera. Ca uite ce am eu, sugi […] ca tu nu ai, uite ce de […] esti. Asta total gratuit, in loc sa crestem, ne dam in cap. Gratis.

Am pus vineri clipul cu Adevarul:

 

 

Comentariul lui Arhi a fost: ia uite, tu ai trimis 45 de vizualizari ale clipului, Zoso a trimis 900. Pai si ce daca a trimis Zoso 900 de vizualizari. Mai ales ca nu stau sa citesc Zoso (Dumnezeule Mare, ma va trazni astazi pentru ca am scris asta).  Plus ca daca l-ai vazut la mine de ce te doare sa apesi un buton de like mai jos sau un buton de twitter. Asta daca bineinteles ti-a placut. Daca nu ti-a placut injura-ma in comentarii, de asta imi plac mie baietii care vin si isi baga orice in formularul de comentarii. E parerea lor, daca eu o consider corecta o corectez. Dar datul in cap asta gratuit nu duce nicaieri si nu aduce niciodata nimic bun.

Si ne mai miram de ce nu creste blogosfera.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: