Vine vacanta, radare pe sosele

Tot incerc sa ajung la F64 sa-mi iau o nenorocita de ventuza pentru camera masinii si nu reusesc sa-mi gasesc timp. Asta se traduce prin comoditate, plus localizarea imposibila a magazinului, daca erau in mall mai ziceam. Pe langa asta ma foarte chinui sa strang de bani.

Si totusi as avea nevoie. Se pare ca politia rutiera a pornit o actiune fara precedent pentru amendarea bizonilor din trafic. De altfel numai saptamana trecuta, in fiecare seara au fost 6 (sase) radare pe Kiseleff. Adica treceai de unul, daca scapai dadeai in celalalt. Politia zice ca va lupta si impotriva taximetristilor, pe care ii considera vinovati pentru toata harababura asta din trafic. Acum eu ma bucur ca  nu pot depasi 180 la ora, ca sa nu imi suspende permisul pe autostrada, dar nici in localitati nu e de ignorat. Nu stii unde te asteapta radarul, iar astia le pun in cele mai nesimtite locatii. In fata PSD pe Kiseleff, la Casa Pesei si in fata palatului lui Gigi Becali (va iau aici si din fata si din spate).

Politia anunta ca toata campania asta va dura 3 luni. Adica fix cat toata distractia de la mare, cat toata lumea e in concedii si se va plimba cu masina, pentru ca n-are cu ce altceva.

Asa ca … sa va urez drum bun?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: