Netoo’s dead

De ce? Pentru ca in afara de adunarile in care eram 40 + de oameni si nu stiam sa ne organizam a fost misto. Pentru ca … oricine o tinea pe a lui si mai greu putea sa plece urechea la parerea celuilalt. Pentru ca, daca nu iti placea o persoana, era frumos sa vii la una din intalniri, sa ii vezi si sa nu ii zici nimic.

O intalnire de tipul netoo am organizat noi saptamana trecuta, pe mess. O mica conferinta cu un singur scop: to digg. Drept urmare, in 15 si ceva de oameni s-a stabilit exact si direct ca daca dau mass cu digg me please la postul asta, ceilalti 15 isi rup 25 de secunde din viata si dau un mic digg pentru cativa centi in plus in adsense. Neprezenti la discutia asta au fost zoso si Bobby, dar ati digg-ui daca v-as da un mass?

Revenind la ce vrea Adi de la Netoo, ii zic ca e gresit. El acolo ne vorbeste de principii legate de practica. Practica e … mai simpla. De genul, ma … il punem pe Geoana ca prostanacul? Da. In numai o zi a fost primul in Google.
Netoo ar terbui gandit asa. Iar acolo nu trebuie sa discutam despre principii, trebuie sa discutam despre viata, despre cum a scris cineva, ce a scris, trebuie sa aducem argumente in sprijinul criticilor si nu acuzatii. Si bineinteles ce proiecte comune facem in viitor. 🙂 Like … mai hostez eu 3 4 bloguri gratuit si in final o sa plateasca cineva pentru reclama de la mine, nu pe linkexchange ca sa nu va raspund la mailuri da? 🙂
Pentru ca noi toti vrem sa fim o blogosfera mare si fericita nu? 😛 Cu castiguri mari din adsense.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply