Ni ma ca SMSCLUJ a fost de mare succes

Unul din marile succese (zda masii cu indoctrinarea politica am scris de 3 ori succesuri _|_ ) ale Social Media Summit a fost ca Primarul Clujului a deschis gratios si impresionant conferinta.

social media summit cluj napoca 2010 00011

Si nu s-a oprit aici. A aflat ca sunt bloggeri in Cluj, persoane influente, formatori de opinie, o gasca interesanta cu care trebuie sa se poarte corespunzator pentru ca asa i-a recomandat PR-ul.

Si i-a tratat pe bloggeri exact asa cum merita. Ca pe niste oameni de afaceri responsabili, ca pe investitorii de maine ai orasului. I-a chemat la un dineu unde toata lumea era la frac, mai putin bloggerii. Adica Groparu, dar nu e asta important. Daca inviti pe cineva la o chestie oficiala si vrei sa o faci misto, atunci ori ii recomanzi persoanei respective un cod de tinuta (asa cum fac americanii la toate tipurile de evenimente), ori te imbraci tu adecvat. Daca nu, vei fi tratat din start ca pe unul care nu vrea sa comunice cu nimeni, care a facut o aroganta sa invite niste bloggeri si sa nu ii bage in seama.

Iar cu domnii de au fost la eveniment se discuta mai cordial si mai prieteneste. Nu-mi inchipui sa-l vad pe Hadean sau Groparu sau Psaico stand si gesticuland cu rolexuri aurii la maini.  No, dar bine ca ai fost in portocaliu, macar asa se respecta codul culorii.

Voi scrie si despre prezentarea de la Cluj.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply