Nici nu ma mira

Am inteles acum de ce grafica meciurilor de fotbal din liga1 este de cacat. Culori aiurea, dreptunghiuri puternic evidentiate, sigle de echipe cu patratele, pixelate si care se vad de porc.
Si toate astea cu un singur scop. Cu cat e grafica mai proasta si mai din topor, atrage mai mult atentia asupra ei. Se sperie lumea si incearca sa vada ce a aparut scris pe ecran. O data cu grafica asta apare si reclama, drept urmare targetare maxima pentru niste reclame.

Daca acum la meciurile de fotbal avem crawl, subtitrare si reclame, cat va mai dura pana cand meciul se va vedea doar intr-o mica fereastra din tot ecranul plin de reclame?  Si totusi … daca tot avem niste meciuri de liga 1, am putea si noi sa le vedem la televizor cu niste imagini de calitate? O macara in spatele portii, un 16 / 9 ceva? Astia de la Kanal D cand au avut liga 1 aveau niste imagini de inalta clasa.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: