Niste alcool

Azi (ieri adica) au fost doua evenimente cu alcool.

S-a lansat nu stiu ce vodca la Academia Romana. Un loc perfect valabil si perfect de lansat o vodca buna. Targetat corect, targeteaza oamenii corect si aici ma refer fix la academicieni, pentru ca acestia ne stabilesc noua regulile vorbirii si gramatica, asa ca au nevoie de material. In schimb cum n-am ajuns acolo nu pot sa va zic despre bautura nimic. Oricum dupa vodca de la rusi nu stiu ce alta vodca ma mai poate impresiona. Asta din comert de la noi, clar nu. Iar de la rusi  sunt doua tipuri de vodca: cea de export care e proasta si cea de productie interna care e the shit.

Desperados Party 2 a fost exact ce trebuia sa fie. Aici am ajuns juma de ora pe la 1 jumate. (la ora aia am terminat eu munca) Mi-a placut sonorizarea, mi-a placut trupa care a cantat (scuzati-mi afonismul muzical, de vreo 6 ani nu ma mai intereseaza cine canta si ce aud, atat timp cat totul e strict facut sa se vanda si punct). Era plin de pustoaice dornice si horny (acum eu sper sa fi avut ele peste 18 ani) si cele doua tipuri de barbati bine: aia beti morti care vomitau unde puteau si ailalti disperati care se frecau (ca in acest clip) de fete ca sa se bage in seama.

In alta ordine de idei, pentru ca tot se sharuieste pe Facebook poza aia cu Basescu si no jobs, puteati ma sa o faceti mai clara si mare?

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: