Noaptea

E chiar misto in noptile reci si friguroase din Bucuresti. Strazi pustii, numai cate un taximetrist care alearga bezmetic cu luminita verde aprinsa deasupra, inspre o cursa sau la o cafea cu colegii. Intamplator mai vezi vreun politist care vrea sa fie zelos si sa isi faca norma intreaga, sau sa prinda oarece infractori.
E bine in masina, sunt lumini frumoase pe splai, nu se vede nici un aurolac (ceea ce ma face sa sper ca nu mai avem), nu e nici un accident sau radar la izvor, n-a sarit nimeni in Dambovita. Placut, linistit. La Unirii, un filtru cu scandal. Probabil pentru copii ce tocmai au iesit de la cluburi. Las ca e bine … se mai linistesc un pic.

Am ajuns in cartier si m-am dus la magazinul non-stop care are o tenta de market, ca sa imi cumpar deodorant. Pentru ca se mai termina si ele din cand in cand. Am ramas blocat, nu am gasit. In schimb aveau toata gama de ingrijire pentru femei. Stau acuma sa ma intreb, ce femeie normala la cap se duce la 2 noaptea ca sa isi ia tampoane, vopsea de par sau crema epilanta (am scris corect?). In schimb, pentru ca nu intrebam nimic si pentru ca ma uitam ganditor la chestiile gasite acolo, cu mainile in buzunar, am fost intampinat de catre un vanzator de bere intr-o engleza impecabila: “What are you looking for?” Dupa ce mi-am revenit din uimire… am raspuns timid: “Some Timisoreana, because I don’t see Stella”, si de aici a continuat discutia in romana pentru ca pusesem ş la Timisoreana.

In rest politie care patruleaza si jandarmerie care ii verifica pe politisti. Altfel nu-mi explic de ce stau la 200 de metri in spate 🙂

E liniste noaptea afara pentru ca e frig … activitatea revine la vara … noapte buna … pe alocuri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Noaptea

  1. ma ..tampoane se gaseste cine sa cumpere la 2 noaptea … restul …slabe sanse … cat despre faza cu jandarmeria nu ii verifica pe militieni ..este doar “back-up”

  2. ma rog … cum se cheama … nush … eu daca fac asta ma duc cu foaia … si dupa ce fac aia din magazin mishto de mine … incepem sa facem misto impreuna :))

Leave a Reply

%d bloggers like this: