Noile tricouri ale nationalei

Una din putinele chestii pe care nu le inteleg in fotbalul autohton sunt echipamentele sportivilor. Ma uitam zilele trecute la meci si vedeam o echipa in alt echipament care n-are nici o legatura cu culorile echipei sau cu ceva care sa o identifice. Stiu, asa se intampla cand se joaca in deplasare, dar sa te trezesti asa cu o echipa in care nu ii recunosti echipamentul e cam prea mult.
Noi aveam o vorba, echipa de fotbal a Romaniei castiga doar din cazua echipamentului galben. Asa incat echipa nationala si-a tot pastrat echipamentul galben de-a lungul timpului. Insa vremurile evolueaza, echipamentele se schimba, tricourile trebuie sa aiba o alta linie, sorturile la fel.

Daca ne uitam in afara toate echipele de fotbal nu numai ca au super echipamente, care nu sunt deloc diferite fata de ce avem noi, dar sunt echipamentele care definesc echipele de fotbal. Le recunoastem dintr-o mie, din linii, din culori, din alura si stil. Si daca ne uitam la un tricou recunoastem imediat echipa din care face parte.
adidas

 
Astazi adidas vine cu noul echipament al echipei nationale. A venit vremea sa facem si noi la fel. Sa scoatem in fata echipamentul nationalei si sa recunoastem echipa nationala prin echipamentul sau. Sunt ferm convins ca ne vom cumpara tricourile echipei nationale, pentru ca astfel demonstram ca suntem suporteri.  Astept cu nerabade sa vad culorile linia si tricoul. Si pentru ca adidas nu e de aici de colo, astept ca parteneriatul asta cu FRF sa nu se opreasca doar aici. Vreau sa vad ca echipa nationala va performa exact din cauza echipamentului sportiv,  din cauza suporterilor care o vor sustine si ca noi ne putem concura cu alte echipe care se spune ca sunt mai mari. Nu sunt deloc mai mari, sunt doar mai bine cunoscute si promovate. Exact asta trebuie sa facem si noi.  Sa ne promovam echipa nationala si sa o sustinem. Iar ei vor performa. Dar pana atunci avem nevoie de un echipament sportiv in care sa credem. Si adidas il aduce.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: