Cum ratez SMS Bucuresti

Sunt cumplit de mahnit ca maine am sanse mari sa nu ajung la SMS Bucuresti. Dimineata, la ora 10, fix in timpul primei sesiuni am o sedinta saptamanala de status si cafea, de la care nu numai ca nu pot sa lipsesc, dar nici nu pot sa o mut. Dupa care, de la ora 14 alta intalnire in alt colt al Bucurestiului. Drept urmare pana traversez orasul, pana ma teleportez, pana gasesc loc de parcare, trece timpul.

Asa incat daca reusesc sa ajung la ora 12 la SMS Bucuresti, ne vedem acolo. Daca nu, vin cu rugamintea platibila in bere, pentru ca am inteles ca texte gratis nu se mai scriu, sa-mi spuna si mie cineva ce a fost la SMS Bucuresti, cine a vorbit, ce a vorbit. Eventual daca are chef sa scrie si un text pe piticu.ro as fi mai mult decat fericit. Daca nu se doreste bere, atunci alta bautura racoritoare, daca nici asta nu se doreste atunci dam bani.

Drept urmare cum a fost la SMS Bucuresti?

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: