Nokia N9 si directia viitoare

Acum cateva zile speculam despre Nokia. Speculatiile de atunci nu ca au ramas fara raspuns, dar mai mult sunt intarite de declaratiile presedintelui Nokia:

“În prima parte a acestui an, am stabilit o strategie relevantă pentru tranziţia noastră”, a declarat Stephen Elop, preşedinte şi CEO Nokia. “Inovaţia stă la baza strategiei noastre şi astăzi am parcurs paşi importanţi în marcarea unui ritm nou al inovării la Nokia. Astăzi începe un nou capitol în evoluţia Nokia.”

Bineinteles ca nu se spune nimic despre Windows, cand vor scoate telefonul, cand le va veni lumea la cap si am o vaga impresie ca aceasta conferinta de presa organizata la nivel mondial a fost facuta exact pe principiul stai sa linistim lumea  ca noi nu ne ducem in cap, poate asa ne mai cresc actiunile.
Si daca sunteti chiar curiosi, Nokia anunta noua strategie  in actiune:

•    Lansarea a trei telefoane mobile S40 cu browser şi hărţi optimizate
•    Lansarea în luna iulie a actualizării de software Symbian Anna
•    Anunţarea lansării a până la 10 noi smartphone-uri Symbian în următoarele 12 luni
•    Anunţarea noului smartphone Nokia N9
•    Anunţarea suportului continuu pentru Qt ca parte din strategia de conectare a “următorului milliard”

 

Iarasi nimic concret si nimic inovator. Ah, noul N9. Adica dupa N8.

Nokia N9 black 1

Cu ecran AMOLED (ecranele astea cat de usor se sparg? Ca n-am avut sa testez.), facut dintr-o singura bucata (de ce am impresia ca daca a cazut jos e pa?), camera de 8 megapixeli si ecranul curbat.

Bun, next?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply