Noua ani de Media Galaxy

Daca acum noua ani te gandeai ca Romania nu are nevoie de un Media Galaxy, acum lucrurile sunt putin diferite. Daca iesi pe afara, vezi tot soiul de magazine de profil electronic, care iti ofera de toate. De la televizoare, la fiare de calcat, dar si  sfaturile pentru a folosi aceste electronice. Si aveam nevoie de un magazin care nu te pacalea sa cumperi un anume tip de produs, ci sa iti raspunda la intrebari si sa te faca sa cumperi ceea ce ai nevoie pentru casa ta.

Am vazut destul de multi oameni care se duc in Media Galaxy si cer sfaturi. Intreaba ce fel de televizor e asta, la ce foloseste, care sunt functiile lui, invata sa il foloseasca si sa cunoasca functiile televizorului inainte de a-l cumpara. Sau orice alt electrocasnic. Iar specialistii din magazine le raspund si ii invata. Pentru ca logica e simpla. Vine omul sa cumpere un televizor, intelege despre ce e vorba, iar pe langa el va mai cumpara in viitor un sistem de sunet, un home cinema, un frigider, o masina de spalat, un aragaz electric sau orice altceva are nevoie in casa sau i se pare folositor. Si asta pentru un simplu motiv, a primit un sfat bun de la un om din magazinul respectiv. Si vad ca magazinele de electrocasnice sunt cam singurele locuri unde oamenii invata ce este tehnologia, cum se dezvolta aceasta si la ce ii poate ajuta. Pentru ca altfel presa sau internetul sunt prea slabe in informatii pe intelesul tuturor.

Media Galaxy e prezent in Romania de noua ani de zile cu acest tip de magazine, unde nu te duci sa iei de pe raft un produs oarecare. Te poti duce acolo intreba, intelege si invata ce ai nevoie pentru casa ta. Si nu sunt multe magazine care sa faca lucrul acesta aici. Si pentru a sarbatori, Media Galaxy vine azi cu o reducere de 20% pentru toate produsele lor de pe site-ul mediagalaxy.ro sau din toata reteaua de magazine.

banner mg 9 ani

Eu vreau sa aud de la voi povestile de succes in care oamenii din magazin v-au explicat ce trebuie sa va luati, in ce conditii, cum si unde. Mai ales ce sfaturi ati primit din aceste magazine. Pana si eu am pus intrebari, pentru ca le stiu eu pe toate, dar nu am stat sa aflu toate povestile oricarui produs. Asa mi-am cumparat spre exemplu televizorul sau masina de spalat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply