Nu aveti unde parca la Romania – Franta

Cand a fost noaptea alba la Stadionul National, va invitam sa va bucurati de fotbal si de stadion. Acum sa va zic o poveste.

In Africa de sud la Campionatul Mondial cand am fost la meci, strazile din jurul stadionului erau inchise. Erau filtre mari de politie, care nu lasau masinile sa se apropie de stadion si indicatoare mari pe care scria parcare. Ma gandeam ca e misto, uite o parcare langa stadion, se lasa masinile acolo si oamenii ajung la stadion. Gresit. Parcarea era la 6 kilometri de stadion, pe un camp, acolo unde au gasit un camp liber. Bineinteles parcarea era pazita, iar masinile se parcau dupa indicatie in linie, pe un sistem ca sa nu se blocheze nici calea de acces si nici locurile de parcare. Apoi fiecare om cu biletul in mana – unde era prima data verificat ca are bilet, se urca in autobuzele speciale pentru acest eveniment si era dus pana la stadion, pana la buza stadionului. Erau suficiente autobuze asa incat sa nu stai la coada niciodata. Dupa meci la fel, te urcai in autobuz, te ducea autobuzul pana la masina, plecai acasa. Civilizat, fara intarzieri, fara ingramadeli, nici o problema.

La noi aproximativ la fel. Politia Rutiera va inchide cu ocazia meciului Romania – Franta TOATE STRAZILE adiacente National Arena. De altfel si cand am fost la noaptea alba am ramas cu masina blocata jumatate de ora pe una din strazile adiacente. Dar, nu-i asa simplu. Politia Rutiera va interzice parcarea pe strazile – bd. Basarabia între Piaţa Hurmuzachi şi bd. Chişinău;  – str. Maior Coravu; – str. Vatra Luminoasă; – bd. Pierre de Coubertin si pentru riverani. Asa incat, sa vedeti distractie cu firmele de ridicari masini in perioada meciului.

strazile care se inchid cu ocazia meciului franta romania sursa google maps

Pana una alta, avem sanse sa ii batem pe francezi? Intreb serios ca nu m-a mai pasionat sa urmaresc echipa nationala si scandalurile cu Pitzi, Mitica, Mircea si restul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply