Nu-i autostrada lu tacto

Acum nu ma mira ca pe autostrada au inceput sa puna radarele si sa pice ca ciupercile bolizii care merg cu 200.
Si nu, nu pentru acestia sunt puse radarele, ca se poate circula foarte bine cu 200 pe autostrada, pe barba ta, fara sa te certi cu nimeni. Radarele sunt puse pentru a ii proteja pe desteptii aia care confunda autostrada cu drumul comunal din fata casei la tara.

Bineinteles se pun radare pentru a ii proteja pe astia care merg prost, pentru ca lor nu le face nimeni nimic. Altfel nu-mi explic de ce tirurile isi permit sa depaseasca fara sa semnalizeze cu 80 la ora pe banda doi, desi explicit n-au voie, acest lucru sunt este semnalizat de indicatoarele rutiere.
Si daca nu e vreun tir, e vreun destept cu vreo dacie sau te mai miri ce duba care abia se tine, dar el a scos-o pe autostrada sa se laude familiei ca are masina, sau sa vada q7-urile cum il depasesc ca gandul.

Sa va povestesc ca autostrada e plina de gropi si ca nu stii cum sa circuli pe ele, ca la 200 iti zboara masina de pe sosea, iar la 80 iti strici amortizoarele? Nu-i bai, o sa ne bucuram cu totii de autostrada la vara, atunci cand vom sta la cozi imposibil de mari in timp ce unii drumari se vor gandi sa se prefaca ca plombeaza sau refac portiunile alea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: