Nu ma uit la tv

Mie nu-mi merge televizorul.  De fapt functioneaza doar cateva zile pe luna, pana cand apare vreo fluctuatie de tensiune si sta dupa aia stins zile intregi fara sa mai vrea sa porneasca. Deh, Goldstar prima generatie, dar are culori.

TV tunnerul mi-e lene sa-l instalez, mai ales ca ar trece cablul prin mijlocul camerei, astfel incat nu ma complic. Drept urmare am ratat ultimele doua seri de distractie. Daca era vorba de mine, cum a fost saptamana trecuta imi suna telefonul instant.
De fapt saptamana trecuta, cat a vorbit Badea balarii, mie mi se inrosise telefonul de mesaje si oameni care ma sunau sa ma intrebe daca ma uit. Pana una alta m-a facut Visurat.
Adica e mai bun ca mine. Daca mie nu mi-a dat numarul de telefon pe post, i l-a dat lu Visurat. De doua ori, in doua seri diferite. Pai ce altfel de vedeta sa mai fii?

In alta ordine de idei, daca vreti sa dorm pe presh, spuneti-i lui Visurat sa isi redirectioneze telefonul spre mine. Mi s-a promis ca dorm pe presh daca suna telefonul la 2 noaptea.

Si ca tot mi-am amintit. Morar ia vezi tu ca … promovarea in emisiunea lui Badea o sa vezi, nu e buna. Adica daca tu spui de altii ca sunt prosti si tu esti destept, asa cum zice Mircea, n-o sa te asculte nimeni. Pentru ca noi suntem trecuti prin astea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply