Nu merg cardurile BCR

BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri

Bucuresti, 09 Mai 2007 – Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai, posesori de carduri, ca, incepand de Sambata, 12 mai 2007, ora 00.00, pana cel mai tarziu Luni, 14 mai 2007, ora 07.00, va întrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri.

In aceasta perioada nu vor putea fi efectuate nici un fel de tranzactii cu cardurile BCR iar reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va fi operationala.

Oprirea temporara are ca scop cresterea calitatii si diversificarea serviciilor asigurate de sistemul de carduri al BCR. Sistemul de carduri va fi conectat  on-line la sistemul informatic centralizat al bancii ceea ce va permite efectuarea, in timp real, a tuturor operatiunilor cu carduri, inclusiv alimentarea conturilor si plata facturilor. Totodata, fiecare card va fi atasat unui cont curent in care posesorii de card vor putea efectua si alte operatiuni decat cele cu carduri.

De asemenea, incepand de vineri 11.05.2007, ora 8:00 nu se vor mai putea efectua operatiuni de plati facturi si incarcare electronica a cartelelor de la ATM.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: