Nu mi-a venit masina!!

Mie imi place, ma intalnesc cu lumea pe strada, pe net si la munca, ma intreaba toti: Ti-a venit masina? Cand iti vine masina?

Va raspund pe blog ca sa mai economisesc din vorbe. (Asta inseamna ca nu o sa mai avem ce vorbi? )

Contractul imi zice ca tre sa vina masina pana pe 28 februarie, deci pana atunci tot poate sa vina. Creditul e facut in lei, la cursul zilei in care am platit avansul si banca mi-a aprobat creditul, undeva la 3,9 lei / euro. Masina se plateste in lei la cursul zilei in care imi vine, deci de preferat e sa fie euro mic atunci cand vine. Pretul masinii e in euro. Detaliile despre pret vi le dau atunci cand aflu si eu cat costa, pana una alta e in jurul a …

Teoretic trebuie sa astept pana pe 28  februarie, daca depasim data, pot sa iau banii de avans inapoi si sa imi bag picioarele in ea de masina. Practic, din cate am citit pe forumuri si din cate am auzit nu s-a depasit data asta.

Ma astept sa vina masina mai repede pentru faptul ca e  masina anului si pentru ca trebuie sa fi crescut numarul de comenzi. Adrian, dealerul de la Kia,  daca citesti asta da-te cu parerea mai jos, cam cand ce si cum pentru ca trebuie sa te pun sa vorbesti pentru CASCO si alte tampenii organizatorice. Nu stiu, tu ai colegi / prieteni care fac casco, eu nu stiu pe nimeni.

Pana una alta nu pot decat sa astept si sa ma stressez in acest sens. Pentru ca urmeaza, casco, taxe, inmatriculare si asa mai departe. Mai ales ca inmatricularea nu se face pe Bucuresti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: