Nu-mi merge Google+

Pe nici unul din mailurile mele mie nu-mi merge noul si ultralaudatul Google+. Daca voua va merge felicitari, va invit sa va jucati intre voi acolo, cu o usoara urma de invidie. Dar mai bine bagati-va repede si trendy intr-o noua retea de socializare, care nu va va oferi nimic. Ca de obicei.

google plus

Asa incat o sa ii las in uitare si le urez sa aiba aceeasi soarta cu Buzz, Wave si ce alte produse au mai lansat atat de misto incat le-au inchis imediat dupa.

 

Totusi din partea buna a lucrurilor pe care le face Google, trebuie sa mentionam noul motor de cautare cu bara gri sus. Deci pariul cu bara gri de sus (vezi realitatea.net)  a fost castigat. Pe langa bara gri, mai sunt si noile cautari dupa videoclipuri, dupa imagini sau pe siteuri din zona ta, de exemplu Bucuresti.

 

Si spre exemplu stiti de ce retelele astea de socializare nu sunt bune? Ca oricat de misto ar fi acolo, tot Neogen face blogaria.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply