Nu pot sa cred

Eu nu pot sa cred ca in 2009 organismul de partid este pregatit sa cheme oamenii la lupta in piete si pe strazi. Adica cum? Suntem in evul mediu astfel incat trebuie sa luam furcile si topoarele sa mergem la lupta cea mare impotriva inchizitiei sau cum? Suntem in 2009, intr-un stat democratic unde chestiile se intampla intr-un fel total normal folosindu-se de niste proceduri moderne pe care noi le-am stabilit si le cunoastem.

Si nu pot sa cred ca exista niste oameni care vor veni sa protesteze pe bani, azi in piata Cosbuc. Sa zicem ca Vanghelie promite 100 de lei oricarui iese pe vremea asta in strada sa protesteze. Se fac liste, se dau niste bani ramasi din campania electorala (sau nu se vor plati niste alte facturi din campania electorala) si se ramane cu ce? Daca nu face nimeni nici un concert nu iti iese nimeni in piata. Si daca iti iese nu iti scandeaza, iar dupa ce se termina spectacolul pleaca toti acasa fara sa recunoasca nimic, mai mult sa te injure.

Si sa ma uit altfel, cine naiba din sectorul “care este” crede in ceea ce trebuie sa protesteze daca nu primeste banii aia?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply