Nu poți asculta manele la modul ironic

Nu poți asculta manele la modul ironic

În ultimii ani au apărut noi maneliști pe aici. Ăștia ca să nu pară că sunt maneliști, vin și spun că ascultă manele la ”modul ironic”. Adică fac ironii de cei care ascultă manele și se duc acolo ca să facă asta tot ironic. Însă nu poți face asta ironic, pentru că tot manele sunt. Adică eu când ascult asta cu elicopterul, nu ascult ironic, trebuie să trăiești că vecina de la parter și-a luat elicopter (știu că e una veche, dar n-am cultura muzicală manelistică). Așa că nu trebuie să te dai deoparte și să zici că nu îți plac manelele, chiar dacă vrei să fii hipster și să te integrezi în grupul celor care nu ascultă manele.

Pe de altă parte, mai grav mi se par vorbele despre politică pe care nu știi cum să le iei.
Se dă cazul de mai jos, unde eu credeam că aveam o bulă interesantă pe internet și că nu mă deranjau alte păreri, dar dacă asta nu e ironică, atunci trebuie să ne punem niște semne de întrebare.

Screenshot 2018 07 16 11 32 23 282 com.instagram.android

Potrivit raționamentului de mai sus, eu aș putea să înțeleg de aici că acest status pe insta este unul ironic. Însă nu este așa, nu este ironic.

Și acum vii și te intrebi, cum naiba în 2018 când există acces liber la informație și informare, când oricine poate vedea, verifica și înțelege orice, cum să rămâi blocat în noaptea minții?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply