”Pișă-te pe noi”

”Pișă-te pe noi”

Era vara lui 2006 cred. Eram la mare, în Mamaia, într-un club de fițe la vremea aceea, pentru că avea aer condiționat, deci răcoare, întuneric înauntru și DJ rezident.
Rezidentul ăsta era unul din DJ-ii mari din .ro de la vremea acceea. Nu-mi amintesc cine, dar era unu din băieții buni. Și punea muzica el acolo, mixa frumos, noi stateam la o masă, regulamentar cu apa plată cu lămâie, să ne dregem  după o noapte fierbinte.

Și cum ne relaxam pe canapea, la un moment dat se ridică altcineva de la o altă masă. Ia un pachet din asta de șervețele de club, se duce în fața DJ-ului și strigă:
”Pișă-te pe noi!!!”

Atât noi cât și DJ-ul care punea muzică nu ne așteptam la asta. Dar poate își amintește baiatul care punea muzică acolo de momentul ăsta și ne zice de ce și cum.

Cam asta s-a întâmplat sâmbătă și în Piața Victoriei. Toata lumea care s-a dus acolo a stat cu gura deschisă să se pișe pe ei ”DJ-ul”. Excepție cei care au venit de la Cluj să vadă meciul Simonei. Dacă știam că se dă în piață mă duceam și eu.

Mă rog. Ați văzut voi lupta comuniștilor împotriva normalității? Huăăă. Statul Paralel!  Vezi, oameni blocați într-o lume care nu mai există și care înceracă să strige hoții crezând că scapă.

Ah da. Vă rog să continuați să shăruiți și să scrieți de toate despre oamenii din piață, că au fost aduși acolo cu forța, că au fost târâți, că saracii de ei, că nu au fost oameni de calitate și așa mai departe.  Așa diminuați orice fel de autoritate a celor care au organizat chestia asta.

Altfel am văzut duminică seara în direct la tv, toată crema online-ului din România la protest în Piața Victoriei. Câțiva oameni care câștigă la fel de mult sau chiar mai mult, cât câștigă cei de cu o seară înainte. Sau invers, duminică seară au ieșit în piață cei care plătesc ajutoarele sociale a celor de sâmbătă.

Altfel individul ăla preferă să sacrifice țara și să o arunce în război civil, numai ca să scape el. Nu mai bine scăpăm noi de el? Și nu. Nu aveți cum să cereți demisia lui Dragnea, demisia din ce, din funcția de interlop?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply