Nu se musca numai intre ei

Eu stiu ca e dupa sufletul omului … mai ales ca jurnalistii se musca si se mananca intre ei … in schimb … daca nu esti atent si mai ales ai o atitudine negativa  (adica nu te speli bine pe picioare) te musca si cainii.

Drept urmare azi Rompres o loveste puternic cu o stire :

Câinii vagabonzi şi-au făcut din nou apariţia în zona Casei Presei Libere, unde un ziarist a fost atacat vineri dimineaţă, fiind muşcat de picior.  În pofida măsurilor anterioare de sterilizare şi izolare a câinilor comunitari, la Casa Presei Libere şi-au făcut apariţia, în ultima vreme, noi exemplare, aciuate pe lângă chioşcurile amplasate pe coridoarele exterioare de trecere ale clădirii, aflate în administrarea SAISAP.  Aici, câinii vagabonzi pot găsi oricând ceva de mâncare, între gunoaiele aruncate în jurul chioşcurilor.

Acum sunt curios, cine s-a muscat de caine, sau cine nu a fost atent 🙂 Bine, prima intrebare pe care am pus-o a fost … cine Ciutacu?? cand am auzit ca a aparut pe agentii ca a fost muscat cineva de caine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: