Se intorc acasa

In seara asta la KFC Unirii … moldoveni.

N-am nimic cu moldovenii, uneori sunt de treaba, de cele mai multe ori deranjeaza, nu stiu sa vorbeasca, sa mentina un ton al discutiei, sa articuleze cuvinte, sa sustina o idee, sau sa se comporte in societate.
Eh … moldovenii astia erau cu cercei in urechi, haine albe – de import. Accent usor italienesc. Se lafaiau cu niste lei ce umblau in teancuri de hartii neindoite. Au facut galagie toata seara, la coada, la masa mai ales dupa ce au mancat iar pepsi le-a ajuns in sange. Au ras … au facut ca tot restaurantul sa se uite la ei … au atras atentia si au plecat nebagati in seama de nimeni. Probabil ar fi vrut, dar nu le-a mers aici … aici nu intereseaza pe nimeni cum esti imbracat si ce vrei de la viata (singurul lucru remarcabil in Bucuresti).

.

.

Italia a expulzat primii 4 romani delicventi, ceilalti se intorc un pic acasa cu ce au furat pana acum. Au aflat ca pot sa fure si aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: