Mergi la vot! Tu decizi pe cine laşi să-ţi fure banii

Mergi la vot! Tu decizi pe cine laşi să-ţi fure banii

Mergi la vot! Tu decizi pe cine laşi să se înfrupte din banii tăi în următorii 4 ani!

Ce ne-au oferit partidele

USL – Alungarea lui Băsescu de la Cotroceni. Sau cum să ne scărpinăm la călcâi când nouă ne-a luat foc părul. Ţara asta are atâtea probleme: bani puţini, pretenţii multe, căpuşe cu nemiluita; şomaj şi sărăcie, spitale fără medicamente, fără dotări, fără medici; şpagă; profesori şi medici plătiţi prost; iar USL-ului îi arde doar de a ei obsesie: schimbarea lui Băselu’. Halal obiectiv!

ARD – adică un PDL rebranduit – N-au avut nici un mesaj. E greu să închegi un mesaj după ce ai tăiat bugetarilor 25% din lefuri, în 2009, cu promisiunea că salariile vor reveni la nivelul anterior tăierii după 6 luni. După doi ani juma’ s-au reîntregit. În schimb, în anii ăştia ni s-a zis ba pe un ton tranşant, ba cu lacrimi în ochi că bugetul Românei e gol. Am văzut în schimb că pentru furtul din banii noştri nu s-a găsit cep. Detergentul MRU n-a prea reuşit să scoată ştampila pusă de popor PDL, după primii ani de criză.

PPDD – Ne-a promis marea cu sarea, lapte şi miere, calea lactee… nişte abureli electorale pe care nu credeam că le voi auzi vreodată. Incredibil, şoc şi groază, un nou jeg de partid, în Parlament.

Sărmanele partide!486164 530545580291946 1171987789 n

În această campanie partidele au primit DONAŢII de 5,6 milioane de euro. Mirosul victoriei USL a atras cei mai mulţi “donatori”, care au virat Uniunii vreo 3 milioane de euro. Bani ce vor fi recuperaţi, eventual înzecit, din afaceri cu statul, fireşte. Doar nu credeai că investesc în ideologii!

Eu cu cine votez?

Ni se spune constant că de noi depinde viitorul ţării, viitorul meu, al tău, al copiilor noştri. Bullshit!
Suntem obligaţi să alegem aceleaşi mutre obosite care frecventează Parlamentul din an în paşte, care votează în funcţie de cum ridică mâna liderul de grup, care merg chipurile în delegaţii în locuri exotice, care de la tribuna Parlamentului se porcăiesc cu adversarii politici, care se înjură de mama focului prin studiourile TV, iar la final se felicită reciproc şi se pupă pe obraji, care stau în hoteluri luxoase de 5 stele şi pe care-i doare fix în p### de cetăţean. Şi mă enervez şi mai tare când ştiu că-i doare în p### pe banii mei!

Întotdeauna am fost puşi să alegem răul cel mai mic, pe cel care ne promite să ne fure mai puţin.

Ce să aleg? O ciupercă stricată (PPDD) o plantă otrăvitoare (USL) sau o roşie stricată (ARD)?
Votează! Votul tău contează!

innocente

Leave a Reply