NU se rapesc copii de pe strada !!!

PROTV a venit aseara cu o deschidere de jurnal socanta: Se rapesc copii de pe strada! Stirea nu este adevarata! WTF?! Cum poti sa dai asa ceva? Care e logica pentru care bagi o stire in care citezi toate zvonurile de pe internet, gandindu-te ca faci audienta cu asta? Si dupa ce o dai sa spui ca nu e adevarat. Ah, audienta.

Si bineinteles ca daca ii pui pe oameni sa isi exprime parerea, ei sunt specialisti. Si vin si se lauda ca vezi doamne copii sunt rapiti pentru organe.

 

Paranoia oamenilor merge si mai departe. Adica la asa ceva:

copii rapiti pentru organe otv

OTV are un breaking news cu imagini in direct de pe Calea Mosilor, de acolo de unde A FOST RAPIT UN COPIL? Cum poti titra asa ceva?

 

Si din toata stirea asta oamenii ce au inteles?

niste nenorociti! cica nu e adevarat, cand astia arata ca se intampla. mor copii nevinovati si pe ei ii doare in fund

Astea sunt cuvintele unui portar care bineinteles, a urmarit cu mare interes evenimentele de peste zi de la televiziuni si a inteles din reportajul de la PROTV exact ce trebuia.

Degeaba vine acum politia sa alerteze ca nu se intampla nimic, nu face decat sa puna paie pe foc. Pentru ca deja au aparut stirile cu ambulante atacate de oameni pe strada, pentru ca vor sa rapeasca copiii!

 

Bun, solutia la treaba asta nu e sa atacati oamenii pe strada pentru ca se plimba de mana cu un copil sau ceva. Solutia e sa nu mai iesiti cu copiii afara. Si asa se anunta canicula sambata, duminica si luni. Stam frumos in casa, la aer conditionat, la racorica, la o bere. Dar in rest noua ne place sa manipulam prosti si sa ne bucuram de aia care pun botul la asa ceva. In cazul de fata presa. Pentru ca altfel, nu iesea nimic, erau doar niste mesaje de pe net. Atat timp cat NU exista vreo reclamatie de copil rapit, stirea nu e valida.

Si daca va intrebati de unde a pornit isteria asta, va zic eu:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply