NU vine sfarsitul lumii

Azi cand am fost la magazin era coada. Si nu era coada din aia de 2 -3 persoane, era coada sanatoasa cu lume care cumpara tot soiul de chestii. Am zis ca daca tot era ora pranzului o fi iesit lumea din casa sa isi cumpere de mancare, diverse, ca asa e normal.

Eh, in seara asta cand m-am intors acasa, am gasit magazinele pustiite, fara cola, fara mancare, fara paine, fara tigari, fara nimic. Parca maine ar fi fost revelionul a cumparat toata lumea tot.
Bai, nu vine sfarsitul lumii, maine va iesi soarele, zapada se da la o parte si se strange. Copii se bucura de ea, ii scoateti cu saniile afara, va duceti la munca cu masina, sau mai bine cu metroul. Nu e mare lucru, doar a nins putin, eventual a viscolit. E zapada de juma de metru, dar asta nu e o tragedie, viata merge mai departe.

vrei sa ii fie cald
Pana una alta stazile ce le-am vazut in seara asta negre sunt: Bd. Poligrafiei, DN1, Sos Kiseleff, Bd. Dimitrie Cantemir.
Pe Aviatorilor si in intersectia de la Charles de Gaulle era zapada pe strada intr-un strat destul de consistent si bine depusa. De asemenea pe strada Tineretului (asta e bulevard?), cat si pe Gh. Sincai.
Strazile adiacente dintre blocuri continua sa fie inzapezite, iar accesul pe aceste strazi se desfasoara la fel de greoi ca azi dimineata.

Pagina de web a ANM a avut o crestere de doar 10 mii de vizitatori, iar aici puteti vedea in timp real radarul de precipitatii pe romania. A se observa ca viscolul este doar in Baragan si in zona Constantei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: