O mica ploaie de vara, vreme severa

Incep sa ma irite toate avertizarile astea meteo. Da ma ploua. E ok. E normal, e natural, asa e vara de obicei cand ploua sunt fulgere, poate fi grindina, poate bate vantul. In 5 minute dupa acest eveniment iese iar soarele si toata lumea e fericita.
Categoric se pot inregistra si precipitatii semnificative, izolat, ca doar de asta se formeaza norii care trag apa tot de pe pamant – nu varsa nici un extraterestru galeata de apa in nori, iar asta e iarasi normal. In schimb o amarata de ploaie n-are nici un farmec sa fie avertizata ca si vreme severa pentru ca nu produce pagube.

Ah, ca mai sare cate un copac din radacini prin Bucuresti, e iarasi normal. Toata lumea a turnat atata timp acid sulfuric din baterii la radacina lor, toata lumea sparge pietre in oras si nu se gandeste ca e plin de praf, nimeni nu a mai plantat nimic in Bucuresti. Mai mult, nu se dau aprobari ca in localitatile din jurul Bucurestiului sa se planteze paduri, desi acestea se tot cer.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: