O saptamana de toamna

Stiti ca toamna s-a cam terminat. A inceput pe la jumatatea saptamanii trecute, cand vremea s-a racit brusc dupa temperaturi de 20 de grade. Spun a inceput acum o saptamana ca abia atunci au inceput sa ingalbeneasca frunzele copacilor. Partea frumoasa e ca doua zile peisajele erau de toamna autentica, culori, pasteluri, romantism, miros placut, o muzica frumoasa in surdina.
Partea proasta e ca de saptamana trecuta pana acum nu prea s-au inregistrat temperaturi mai mari de 4 grade celsius, drept urmare toate frunzele alea frumoase au cazut. Mai mult marti a si nins aproape toata ziua in Bucuresti.

Acum nu conteaza daca se mai incalzeste vremea sau nu, nu prea mai e ceva de vazut in natura. Nu mai putem simti mirosul de frunze uscate ce cad din copaci, mirosul dulce de toamna. Totusi e noiembrie, iar de obicei acum e ceva normal sa ninga, iar dimineata sa vedem bruma.  Si ma repet, trecerea s-a facut aproape brusc dintr-o vara tarzie intr-o toamna tarzie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply