O solutie pentru dezvoltarea cabinetului medical

Sunt multe cabinete stomatologice pe la noi, iar aceste cabinete de cele mai multe ori administrate de o singura persoana. Adica doctorul cabinetului trateaza pacientii, lucreaza in contabilitate, plateste facturi, face programari, se ocupa de lucrurile administrative ale cabinetului stomatologic. Nimic rau in asta, insa nu e productiv. Cum ar fi ca dentistul sa se uite in gura ta si sa ii sune telefonul. Si sa intrerupa interventia ca sa raspunda la telefon sa faca o programare sau te mai miri ce.
Pentru asta e nevoie de un office manager, un om care sa vina la cabinet si sa se ocupe de toata logistica care ocupa mult din timpul doctorilor. Iar pentru acesti office manageri exista si o scoala organizata de Asociatia Dental Office Managers.

Într-un domeniu în care concurența este din ce în ce mai vizibilă, iar comportamentul pacientului se schimbă odată cu impunerea unor standarde înalte în stomatologie de către marile clinici dentare, certificarea cunoștințelor de management conduce la eficiență, la creșterea numărului de pacienți ai clinicii stomatologice, la oportunități noi, la mai multe locuri de muncă și la o carieră în plină dezvoltare.

Școala DOM te învață cum să coordonezi întreaga activitate a clinicii de medicină dentară!

Ce vei învăța?

Profesorii școlii DOM îți vor arăta cum să îmbunătățești serviciile unei clinici stomatologice în funcție de factori precum: cerințele pacienților, concurența, politica internă, pregătirea personalului, eficiența timpului și a spațiului utilizat etc.

Este important ca un manager să aibă cunoștințe extinse în mai multe domenii pentru a putea administra corespunzator toate departamentele clinicii stomatologice. De aceea, ți-am pregătit o serie de module care cuprind toate direcțiile pe care trebuie să le urmeze un Dental Office Manager.

Module

Rolul DOM într-o clinică stomatologică
Pacientul clinicii, prietenul tău de la primul telefon
Comunici suficient de bine?
Marketing pentru concurența sau pentru tine?
Ignori comunicarea online, ignori aproape jumătate dintre pacienți
Puterea programărilor corecte
Contractele și autorizațiile sunt în grija ta!
Protocoale pentru standarde înalte
Ne place când echipa este motivată!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply