O tzara la misto

Traim intr-o tara in care totul se face la misto.
Nu m-ar mira ca maine sa vina Boc sau Basescu si sa spuna ca tara noastra nu se mai numeste Romania, ci … sa zicem …  Nokia, powered by Castrol Oil. Asta pentru ca s-a dat shpaga unde trebuie.

In schimb nu pot sa inteleg cum vor suspenda astia permisele obtinute fraudulos la Pitesti. Aleatoriu, sau la intamplare? Sau pe toate care s-au obtinut cat timp au fost oamenii aia la serviciu? Mai mult cum vor dovedi chestia asta?  Si daca ii da sorumea in judecata, ea castiga, nu guvernul.

In alta ordine de idei pensionarii vor avea pensie minima de 350 de lei. Auzi? Eu pot sa ies la pensie sau trebuie sa astept pana la 30 de ani sa ma dau pensionat pe caz de boala, din cauza ca sunt foarte stressat?  Pe langa asta vedem cum parlamentarii se cearta pe buget. De ce nu, sunt bani gratis obtinuti de guvernanti fara stress si fara sudoare din toate impozitele si taxele noastre.

Si pe mine m-a mancat in cur sa-mi cumpar rovinieta, astfel incat anul asta se vor finaliza doar 41 de kilometri de autostrada, NU se va finaliza pasajul Baneasa si NICI MACAR pasajul Basarab.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: