Olanda a plecat acasa, in final!

Acum doi ani, la campionatul mondial din Africa, Olanda trimetea acasa echipa Braziliei. Va dati seama, motiv maxim de mandrie pentru olandezi, dar mai ales motiv maxim de ingamfare pentru orice olandez de rand. Asa incat, atunci cand ne-am intors din Africa, pe aeroportul din Amsterdam am fost intampinati de politistii olandezi, la intimidare intr-un filtru foarte strict si foarte dur la coborarea din avion.

Probabil ca multi dintre voi, in toate calatoriile voastre nu ati intalnit un filtru de securitate la coborarea din avion. Ca sa va explic pe scurt, apare un cordon de politie la usa avionului, pe tot tunelul pana la iesirea in aeroport, iar toata lumea trebuie sa isi pregateasca pasapoartele si biletele de calatorie. Persoanele dubioase, la fata sau cele care nu vor sa colaboreze sunt invitate spre banci flancati de politisti sau mai rau, invitate in birourile politiei.

Eh, asa am patit noi, eu si Costin la intoarcerea din Africa. Am mai scris despre asta, dar e o imagine prea puternica care iti ramane in minte. Si nu numai asta, ci faptul ca datorita ingamfarii politistilor olandezi, cu sau fara temeri intemeiate impotriva noastra, ei sustineau sus si tare ca Olanda e cea mai misto tara, ca Olanda e cea mai misto echipa de fotbal si ca pentru asta ar trebui ei sa fie venerati. Nu zau! Urasc combinatiile astea in care unii, fie ei si politisti sau ceva, se cred Dumnezei sau cei care cred ca tara lor e cea mai tare iar restul lumii sa moara in chinuri.

Asa incat acum nu-mi ramane decat sa ma bucur zgomotos ca portocala mecania, minunea lumii, vicecampioana mondiala, Olanda a plecat acasa fara nici un punct la campionatul european de fotbal. Aveti voi o tara frumoasa, cu locuri unde se fuma iarba aproape legal, dar nah ca va meritati soarta. Pentru ca nu asta conteaza, sa fii cel mai tare ci sa fii ok si respectabil. Stii cum e aia, soarta se intoarce.

Pana una alta vom vedea joi cum Portugalia va zdrobi Cehia sau o surpriza de proportii. Pregatiti-va pentru ca urmeaza multe poze.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: