Olimpiada Afiliatilor Profitshare iti ofera o excursie in Dubai

Olimpiada Afiliatilor Profitshare iti ofera o excursie in Dubai

Daca ai cont pe profitshare trebuie sa profiti de pe urma lui. Nu trebuie decat sa te implici de Black Friday si poti castiga excursie pentru doua persoane in Dubai. Incepand de astazi si pana la finalul lunii performantele vor fi masurate live, iar cei mai buni afiliati vor primi recunoasterea pe care o merita + premii substantiale.
Primii 3 afiliati care aduna cele mai multe conversii aprobate pana pe 30 noiembrie vor fi premiati cu cate o medalie de aur, argint respectiv bronz. Olimpicul clasat pe locul 1 va merge in delegatie in Dubai, reprezentandu-ne cu mandrie, cel de pe locul II va primi un bonus de 2000 de lei, iar locul III unul de 1000 de lei.

Aparent e simplu:
conversii
Primii 10 afiliati care aduna cele mai multe conversii sunt automat declarati invingatori si premiati. Dupa inscrierea in campanie vei putea sa urmaresti in permanenta pe ce loc te situezi si cat de mult de desparte de un loc mai bun. In clasamentul conversiilor sunt luate in considerare doar conversiile de tip vanzare.

Pe langa clasamentul de conversii ce va determina cei 10 castigatori ai Olimpiadei, 3 afiliati vor fi premiati suplimentar prin tragere la sorti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply