Abonamentul Zonga este gratis un an la Cartela Vodafone (p)

Abonamentul Zonga este gratis un an la Cartela Vodafone (p)

Daca ai Cartela Vodafone, primesti incepand de acum 1 an de zile abonament gratuit, full, la Zonga powered by Vodafone.

Stiu ca ascultati cu totii muzica tot timpul, oriunde. Si mai mult, multi dintre voi, ca si mine de altfel, nu mai aveti muzica pe telefon. Pentru ca e greu, pentru ca e stresant sa cauti muzica pe internet si sa o descarci pe calculator, apoi sa o urci pe telefon, implica cabluri, cunostinte tehnice si asa mai departe. E anevoios. De asta tot mai multi preferati sa ascultati muzica online.
Adevarul e ca eu nu am nici un mp3 in calculator. In principiu am trecut pe muzica online si caut de fiecare data playlisturi si solutii pentru a gasi cea mai buna muzica. Acum Zonga are 25 de milioane de piese de unde putem alege. E mai mult decat ar putea avea oricine in calculatorul lui. Tot tipul de genuri de muzica, dar si tot tipul de playlisturi care sunt pe placul oricui, chiar si al celor mai exigenti. In Zonga sunt acum 1.8 milioane de artisti.

Si pentru ca 60% din muzica de pe Zonga se asculta de pe telefon, acum Zonga este gratis, un an de zile la Cartela Vodafone. Nu trebuie decat sa ai o cartela Vodafone, sa ai cont pe Zonga si sa intri in contul tau. Imediat iti poti activa optiunea ce iti ofera un an de zile, incepand de acum de muzica fara limite pe Zonga. Se consuma doar traficul de date, daca il folosesti pe mobil.

zonga-2

Cealalta veste extraordinara e ca Vodafone ofera incepand de acum 4G si la cartela.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply