Esti pregatit pentru Black Friday? Stii ce sa iti cumperi?

Esti pregatit pentru Black Friday? Stii ce sa iti cumperi?

Eu stiu ce vreau de Black Friday. Vreau unul sau doua harduri pe SSD si vreau sa imi refac stocarea de pe desktop care a crapat in vara. Drept urmare o sa mai vreau inca unul sau doua harduri de 2 TB. Desi daca vad vreo oferta incredibila la vreun laptop, s-ar putea sa imi schimb laptopul pe care il am deja de 4 ani.

Voi v-ati pregatit pentru Black Friday? Ce vreti sa va cumparati de Black Friday? Compontente de calculator, telefoane mobile, televizoare? Ia sa facem un sondaj.

[poll id=”86″]
Puteti selecta mai mult de un raspuns, daca vreti sa va luati mai multe lucruri.

Au mai ramas doar 2 zile. Vineri, pe 21 noiembrie, de dimineata incepe la eMAG cel mai mare Black Friday de pana acum. Nu se stie exact cand de dimineata, dar experienta anilor trecuti ne spune ca o cafea bauta la 6 dimineata ne face mai atenti cand vine vorba de refresh pe emag.ro

eMAG a pregatit reduceri semnificative la toate categoriile de produse: de la telefoane la anvelope, de la televizoare la parfumuri, de la carti la jucarii si multe altele!
Cum trebuie sa te pregatesti pentru a comanda rapid si usor: daca inca nu ai cont pe eMAG.ro iti recomanda sa iti faci chiar acum! Completeaza cu adresa de livrare unde doresti sa primesti produsele comandate in ziua de Black Friday. Apoi cand se va da startul vineri dimineata, vei plasa comanda din doar 2 click-uri.

blog_bf

Si am si ceva produse care vin la reducere. Si pe bune eu vreau mouse-ul wireless microsoft de la 9 lei. Am nevoie de vreo trei mousi. Drept urmare, sa stiti ca ma trezesc devreme.

Si asta nu e singurul produs de la reducere pe care vi-l pot da. La eMAG va mai fi la reducere masina de spalat BEKO cu display digital la 699 de lei (iar acum ma oftic ca mi-am cumparat masina de spalat inainte de Black Friday). Mai avem si un Kindle la 399 de lei si smartphone de 169 de lei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply