Pas cu Pas – Klaus Iohannis

Pas cu Pas – Klaus Iohannis

Am fost in seara asta la lansarea cartii lui Klaus Ioahnnis. Peste doua mii de oameni erau la Romexpo, intr-o caldura insuportabila sa prinda autografe de la Presedintele ales al Romaniei. Si culmea, toti cei care au stat la coada au prins autografe. Klaus Iohannis a declarat: Atat timp cat oamenii au stat cateva ore aici la coada, mi s-a parut normal sa dau autografe pentru toata lumea care a dorit acest lucru.

Din pacate n-am stat sa prind autograf, ma grabeam. Dar am reusit sa cumpar cartea, din al doilea tur. Pentru ca la ora 17:30, cand trebuia sa inceapa sesiunea de autografe si lansarea propriu-zisa, cartile lui Iohannis s-au terminat. Aparent si stocul de carti online este epuizat.

Oamenii au asteptat rabdatori sa primeasca autografe pe cartile lor. Si nu au fost foarte multe cazuri de inghesuiala. Desi … a fost atat de aglomerat.

 

 

In carte, Iohannis vorbeste despre el. Despre ce a realizat si cum a realizat. Modest spune ca nu este in cartea aia nici un model de viata, dar din cate am rasfoit-o, este un fel de carte motivationala, dar mai mult decat atat, iti explica ce fel de om este Klaus Iohannis.

 

 

 

Ce nu mi-a placut a fost ura oamenilor de la alte standuri din Romexpo, pentru ca cei veniti acolo voiau sa il vada cumva pe Klaus Iohannis. Asta in loc sa ii atraga pe vizitatori sa cumpere si alte carti. In loc sa ii cheme pe vizitatori la ei la stand, auzeam vorbe din astea: acum se crede si Ioahnnis nu stiu ce scriitor. Uite cata lume a adunat aici. Asta e o carte slaba, dar oamenii nu vor sa cumpere si altceva. Pai normal, daca voi va urati publicul, de ce credeti ca v-ar cumpara cartile. Carti care nu sunt altceva decat un obiect de mobilier.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply