Olimpiadele Comunicarii ( sau cum e sa fii din nou roman )

Scriam mai devreme ca mi-am inscris si eu blogul intr-un concurs ciudat, oferit de la UPC-Astral pe www.olimpiadelecomunicarii.ro

Dintr-un oarecare punct de vedere cam ciudat concursul, pentru ca nu ma astept ca sa fie ceva, sau ca sa castig ceva. Sunt doar niste carti de marketing, care sunt bune, sau asa par, dar care nu ma avantajeaza la ora asta.

In alta ordine de idei … cica se analizeaza, sau analizeaza cineva, blogurile mele din perioada 20 martie – 12 mai … hohooh … si ce am mai scris. Foarte bine, analizare placuta.
Partea si mai draguta e ca… pe 12 mai s-a terminat concrusul. Adica acum o saptamana si ceva. Ok … pana aici toate bune, ma uit pe site sa vad ce se intampla … Acolo se zice ca … Pai rezultatele le aflati saptamana viitoare, adica ieri, in pagina noastra si la festivitatea de premiere.

Ok si pana aici, si toate bune si frumoase. Si acum ne lovim de lenea din noi. De stilul asta inconfundabil, balcanic si / sau hai sa ii zicem mai bine … romanesc. De ce ? Pentru ca pe site-ul olimpiadelecomunicarii.ro nu este nimic nou.
Nimic care sa zica de concursul de bloguri, nimic care sa zica de castigatori, nimic care sa zica de nimeni.

Ah, si ieri a fost si festivitatea de premiere a celor mai smecheri romani care comunica, ca sa zic asa. Sau ai celor mai buni comunicatori si viitorii conducatori de campanii publicitare sau electorale 🙂 Foarte bine, dar de ce ii tineti pentru voi? Probabil din cauza ca aseara a fost party ….

Aaaaaaaa … sa fiu scuzat … aseara a fost party … si cum ceasul din dreapta jos inca arata 8:57 AM, inseamna ca party-ul nu s-a terminat; atat trebuie sa dureze un party care se respecta.

Dar, totusi, era prea greu? Ca sa intram in pagina de administrare de pe site, si sa punem acolo micile detalii de la “festivitatea de premiere” ? Ca sa le zicem la astia care nu au avut cum, nu au putut sa vina la “festivitatea de premiere” ce a fost acolo?
Probabil o sa vad site-ul updatat luni … sau saptamana viitoare. Dar ce sens are? Evenimentul a trecut …

Avem un site … ce facem cu el …
Sa il tinem degeaba e pacat … curentu costa … netu costa … mysql-ul se oftica daca sta singur …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: