A opta editie Digital Marketing Forum

A opta editie Digital Marketing Forum

De opt ani in Romania vorbim despre faptul ca internetul este profitabil si ca trebuie folosit. De opt ani de zile specialistii online trag lozul castigator si isi promoveaza afacerile online. Si totusi, din atatea companii parca nu sunt multe cele care apeleaza la promovarea online.

Evenimentul online al inceputului de an bate la usa. Digital Marketing Forum vine sa va intareasca convingerea ca internetul conteaza, ca toata lumea este online si ca tot ceea ce se intampla online are efect puternic si imediat. Si veti vedea exemple ale unor companii care au gasit succesul folosind mijloacele online de promovare.

digital marketing forum

O parere personala. Ce as dori de la aceasta editie a DMF, ar fi sa gasim o modalitate de a convinge managementul superior de importanta online-ului. Pentru ca degeaba se trimit la DMF oamenii de marketing si oamenii de comunicare, care vin sa invete si au idei pe care sa le aplice pe viitor pentru a creste expunerea companiei in online, daca managementul superior se poticneste si nu doreste promovarea online asa cum ar trebui ea facuta. E bine ca si oamenii acestia sa invete de la DMF ce inseamna online si cum ii poate ajuta. Astfel incat sa isi poata lasa increderea pe oamenii specializati in asa ceva. Nu de alta, dar stim cu totii cum functioneaza orice firma in Romania. Totul se inchide la master chef, iar acesta taie din bugete. Iar apoi cere explicatii de ce merge si ce nu merge.

Lista de vorbitori va va convinge ca aveti nevoie sa ajungeti la acest eveniment.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply