Organizator de evenimente? Asigura-te ca se intampla

Nimic nu e mai greu intr-0 societate aglomerata ca aceasta decat sa fii organizator de evenimente. Sa ai un eveniment care are loc intr-un anumit loc, la o anumita ora. Si nu e usor. Sa zicem ca faci rost de loc si ca totul merge ca pe roate. Dar de cele mai multe ori ai nevoie de o bautura, de catering, de oameni care sa se ocupe invitati, de oameni care sa ii intretina pe invitati si asa mai departe.  Daca evenimentul e destul de mare, ai nevoie si de o echipa care sa iti asigure sonorizarea, eventual de lumina, dar si de proiector.

Dar acestea sunt detalii. In primul rad cand ai de organizat un eveniment, asigura-te ca iti vin invitatii.
Si ca sa te asiguri ca iti vin invitatii e suficient sa vii cu ei, sa te asiguri ca iti pot prezenta ceva la evenimentul tau, ca sunt invitatii potriviti pentru evenimentul tau si ca publicul ar veni pentru acesti invitati. Daca evenimentul e platit, acesta este un lucru primordial. Altfel risti sa te trezesti ca trebuie sa dai banii inapoi.

Si cum sa te asiguri ca iti vin invitatii la eveniment. Crezi ca un afis e suficient? Nu. Oamenii trebuie sa iti confirme, iar tu trebuie sa te asiguri ca totul se intampla. Pana la prezenta fizica acolo, totul e doar o vorba in vant.

Saptamana trecuta trebuia sa ajung la un eveniment. Insa n-am reusit, pentru ca un alt eveniment, contractual, m-a obligat sa fiu in alta parte, fix la aceeasi ora. Asa incat n-am avut cum sa aleg. Drept urmare concluzia e singura. Ca sa te lauzi cu un eveniment bun, asigura-te ca totul e pus la punct. Si asta e o munca exterma.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply