otopeni

Am fost pe Otopeni astazi, cica n-aveam voie sa fac poze.
Dar oricum, chiar daca e aeroport international si vedem acolo tot soiul de personalitati si persoane importante, tot ca si o slaba autogara de provincie arata.
Nu stiu, comparandu-l cu gara de nord, parca aici, pe Otopeni e mai multa agitatie, sunt mai multe locuri de parcare, sunt mai multe curse, lumea ar trebui sa fie mai altfel, mai evoluata si mai stilata.
Pana la urma, dezamagire totala;  un terminal de sosiri, unde abia daca ai loc sa te strecori,  in conditiile in care toata lumea asteapta pe toata lumea, iar avioanele aterizeaza la fiecare 10 minute.
Un singur spatiu de servicii, si acela un  Gregory’s, care tinde foarte mult sa arate ca si o amarata de bodega de langa statia de autobuz de la tzara. Unde vine tot soiul de lume, unde scaunele sunt roase, iar mesele pline de ziare si de pahare neridicate.

In rest, ideea ar fi buna, ai parcare frumoasa, filmata si pazita; poti sa vezi oameni importanti cum trec pe langa tine si eventual sa le si ceri autografe 😉

In schimb, sunt acele mici detalii, care pana la urma ajung sa cred ca ne sunt specifice noua, dar care put si …  asta in prima poarta de intrare din tzara asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: