OTV nu face presa, dar ce?

Deci, CRP-ul vine azi si o da iar. (de ce astia incep sa imi semene mie cu CNA-ul ala mult iubit de toti fata de spusele lor). In schimb de data asta o face destul de obiectiv si corect.

Eh, sa spicuim din comunicatul CRP:

O instituţie cu un asemenea comportament, care instigă la acte antisociale de la adăpostul libertăţii de expresie, nu are dreptul să pretindă că face activitate de presă

Pana aici e bine si corect. Nu stiu ce s-a intamplat pe OTV pentru simplul motiv ca n-am urmarit, fiind in afara ariei de acoperire a televizorului de acasa. In schimb am tot auzit ca si-a facut multe puncte de rating. Pentru ce? Ca reclama n-au avut.
Bun, daca OTV nu face activitate de presa, atunci ce mama dracu face? Video blog 🙂 televiziune de carton? Loc de interogatoriu in direct? Stau si incerc sa caracterizez cumva, nu-mi iese.

De asemenea, CRP atrage atenţia tuturor entităţilor de presă că activitatea jurnalistică are o puternică latură de răspundere civică pe care jurnalistul trebuie să şi-o asume în mod activ.”

Cu alte cuvinte … ba voi sunteti aia care influentati si monopolizati lumea. Nu fiti idioti si dati vina pe altii ca nu va merge.

In alta ordine de idei, OTV si-a luat azi si 25.000 lei noi amenda pentru ca nu a respectat decizia CNA si nu a oprit si semnalizat oprirea emisiei corespunzator aseara si pentru ca a difuzat informatii incorecte si date cu caracter personal.

Waaa. Daca-mi afla Dan Diaconescu numarul de tel, om ma fac… il da pe post, o sa ma sune toata lumea sa imi incarce cartela nu? 🙂

Update: Daca se inchide OTV-u, mai ramane DDTV nu? Dupa care se poate duce Dan Diaconescu invitat la Cosmos Tv in emisiune, ca sa intoarca vizitele lui Vadim.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply