Pai nu mai facem pokerul sport national?

Cum a ramas cu chestia aia ca va deveni pokerul sport recunoscut de Ministerul Tineretului si Sportului? Adica in ce stadiu e? Se mai face? Se mai califica? Macar sa stim o chestie. Daca tot americanii interzic jocurile de poker, online, sub acuzatia de frauda bancara macar noi sa le autentificam sa mutam siteurile de poker mondiale la noi si sa le cerem bani pe treaba asta.

Ar fi o chestie nu? Si sa mai facem si aici fabrici de JB si Jack Daniels, astfel incat sa putem exporta si wisky din asta disperandu-i pe aia care platesc taxe americanilor. Hai! Acum e sansa noastra. Cine vine cu propunerea legislativa?

 

In alta ordine de idei, habar n-am sa joc poker. Am incercat o data, nu mi-a iesit. Am lasat-o asa cum era. Dar apreciez ca toata presa romaneasca e plina cu advertoriale fix pentru siteurile de poker inchise mai devreme. Iar acum aceleasi companii vin si spun ca da, intr-adevar ne-au inchis pentru frauda, dar noi ne gandim la clientii nostri, de asta am oprit jocurile pe bani reali. Oh da.

Deci la cine s-a oprit asta cu pokerul sport?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply