Panasonic la IFA si fanii 3D

Ca viitorul va fi 3D, asta o stim cu totii. Dar daca ne gandim la productiile 3D care sunt numarabile pe cateva degete, atunci ne explicam ca asta e o moda care pare oarecum stiintifico-fantastica. In schimb v-as prezenta aici doua aspecte pe care eu unul nu le inteleg. Prima ar fi ingramadeala asta a oamenilor sa vada niste imagini in 3D pe televizoare.

Ok, sa zicem ca erau ca la cinema, se uitau la televizoare si voiau sa vada cum se vede 3D pe un televizor acasa, cum pot sa isi ia acasa un televizor din asta, cum s-ar simti cu ochelarii pe ochi. Asta e un lucru bun.

Lucrul hilar il vedem mai jos.

Aici oamenii au in fata lor niste gagici care danseaza. Foarte frumos. Totusi oamenii aia se uita intr-un televizor ca sa vada imaginile in 3D in televizor si nu in 3D real in fata lor. Mai mult decat atat, in viata reala ai si posibilitatea sa simti, sa te duci sa palmuiesti o gagica din aia, sa pui mana. E absolut logic ca 3D-ul de pe televizor nu va fi la fel ca ala din realitate. Sau asta vor sa ne demonstreze ca fetele alea au aceleasi forme si in televizor? Ca de marime nici nu poate fi vorba, in televizor sunt mai mici decat in realitate.

In alta ordine de idei Panasonic a defilat fin la IFA. Cu un model in fata camerelor foto. Adica ia de aici camere foto, astea sunt, asa functioneaza, pozeaza modelul asta. Poze facute acestui model cu o camera foto Panasonic gasiti pe Facebook.   Am vazut si camerele video 3D cu care vor sa filmeze la anul competitiile sportive, dar si camere subacvatice. Au avut chiar si o masina acolo si ne-au prezentat si solutiile lor eco.
Ce mi-a placut aici a fost ca oricine statea mai mult de doua minute in fata unui aparat foto sau camera video sau televizor era abordat de catre un reprezentant pentru a i se oferi informatii. Chiar si pe mine m-au intrebat daca am nevoie de ajutor si s-au bucurat cand mi-au vazut camera foto.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: