Lumea SONY la IFA Berlin

De cand intri in standul SONY de la IFA, din Berlin, lumea se schimba total. E ca si cum ai fi in alta dimensiune, pentru ca au avut grija sa faca pentru asta o intrare de-a dreptul speciala.  Iar dupa ce dai iarasi de lumina primesti cea mai tare interbare: do you want to?

Si asa incepe. Poti sa alegi jocuri si vezi toata gama de playstation, PSP, laptopuri, etc. Poti sa alegi sa vezi televizoare si asa ai toata gama de televizoare, dar si ofertele 3D si personal 3D. Poti sa alegi sa asculti si asa primesti toata gama de walkman, playere mp3 si casti. Poti sa alegi sa faci poze si acolo ai toata gama de camere foto cu stabilizatoare de imagine, dar si camere video si noile camere video 3D. Poti sa alegi sa citesti, sa te relaxezi si asa ai parte de e-book readere. Si daca te plictisesti gasesti acolo si o masina, iar asa iti pui in cap ca ar trebui sa iti pui sistem audio SONY.

Ce mi s-a parut sa zic asa ciudat, au fost camerele video 3D cu doua viewfindere. Adica cum? De ce sa am nevoie ca ochii mei sa vada prin camera video diferit, daca eu filmez 3D? Si daca nu vad diferit de ce sa am nevoie de doua viewfindere?

La fel ca si alti producatori de tehnologie, SONY a oferit si modele pe care sa poata fi testate produsele lor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: