LG: experiente 3D in grup la IFA Berlin

La IFA Berlin LG a fost spectaculos. Si nu numai prin produsele sale, ci prin uriasul perete de LCD-uri 3D. Si pentru ca n-am mai vazut asa ceva pana atunci, iata-l:

Iar pe acest perete (apropo, sa stam sa numaram televizoarele sa incercam sa estimam un consum electric?) rulau numai promo-uri 3D care fascinau audienta. Ineditul situatiei nu sta intr-un singur promo  3D, eh astea am mai vazut la cinema. Iti pui ochelarii si vezi. Dar cum il vezi cand ai zeci de televizoare in fata ta care iti trimit parti dintr-o imagine 3D?
Eh, daca la IMAX imaginea se apropie de lentila ochelarilor, la experienta cinema de la LG de mai sus, imaginile se intersectau cu oamenii prezenti acolo, iar realitatea virtuala prezentata de televizoare si de tehnologia 3D, era vazuta venind in contact direct cu oamenii. Adica avionul ala pe care il veti vedea mai jos in clip, eu l-am vazut oprindu-se in capul unui om din fata mea.

Si pentru ca am LG acasa, trebuie sa-mi iau si Xbox ca sa experimentam Kinect-ul, la cati fani a strans acolo si daca va amintiti cum ma invarteam eu, e fun. Iar in sala cinema 3D de la LG lumea se uita fascinata la asa ceva:

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: