Sistemele audio la IFA Berlin

Organizarea standurilor de la IFA s-a facut intre producatorii mari, pe care i-ati vazut mai devreme si specificul celorlati producatori. Asa incat am avut standuri de home applications – de la cum sa faci mancare, la cratite si oale, dar si standuri – studiouri de televiziune complet functionale si orice, absolut orice.

Am stat sa caut standurile de sisteme audio la IFA. Asta din cauza ca as cam vrea sa-mi cumpar ceva boxe. Ce am acum cred ca au depasit 12 ani de functionare, un sistem 2+1 luat in rate candva.  Le-am gasit si nu stiu sa zic daca am fost dezamagit sau increzator. Adica n-am gasit ceva care sa se aplice nevoilor mele de acasa, decat la chinezarii.  In schimb am vazut cu surprindere ca inca se mai fabrica casetofoane. Ma rog cum se numesc acum ca nu mai au casete, ci doar CD playere. N-am reusit totusi sa-mi dau seama daca merg pe baterii si daca da, pe ce tip de baterii.

M-am jucat cu noul CDJ 2000 de la Pioneer. Mi-a placut ca playaza inclusiv de pe stickul USB, dar n-am vazut insa cum isi indexeaza piesele de pe stick. In schimb Yamaha explica componentele radiourilor sale.  Alti producatori isi expuneau boxele si aproape fiecare avea cate un DJ care mixa pe acolo.

Iar pe langa acestia JVC si Kenwood au adus niste masini ca sa ne explice cine sunt ei. Asa scurt.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: