Panica!! Se opreste internetul!

Sa urmarim acest material:

Si textul in caz ca isi dau seama si isi sterg stirea:

Acum sa si explicam.  A aparut un virus pe internet care iti modifica setarile calculatorului! Vaaai, toti virusii fac asta! Si ca orice virus n0rmal se raspandeste si infecteaza calculatoare.

Ei bine partea buna din poveste e ca au fost arestati cei care au facut virusul si acum infunda puscariile. In schimb virusul a ramas afara. A fost descoperita functionarea lui, au reusit sa ii opreasca actiunea nociva. Insa toate aceste lucruri au fost facute in baza unei hotarari judecatoresti. Adica FBI-ul i-a arestat pe aia care au facut virusul, i-a dus la tribunal si tribunalul a zis: bine astia la puscarie. Virusul e inca activ, dezactivati-l. FBI a luat serverele viruslui si le-a curatat, dar virusul a ramas inca in internet, dar ajunge pe serverele curatate ale FBI-ului.  Pe 8 martie expira insa dreptul cu care FBI tine serverele respective. Nu inseamna nimic din toate astea ca pica internetul, ca se opreste internetul si asa mai departe.

Daca cumva dupa 8 martie nu iti mai merge netul pe calculator, refa setarile de retea. Daca nu stii vezi aici, aici, aici.

 

Deci nu se intampla nimic. Daca nu iti mai merge netul, refaci setarile de retea. Daca ai virus, treaba ta. Eu m-am saturat sa recomand antivirusi gratuiti buni care sunt gratis si care merg  bine pe calculatoare. (pentru eminentele cenusii din Dristor aceasta este o exprimare voita pusa in context pentru a crea un zambet, pentru a endorsa subiectul, pentru a creste importanta si pentru a sensibiliza centrele nervoase atunci cand vine vorba de un antivirus.)

 

Bine, daca vreti sa fiu si eu alarmist; anonymous a promis ca va taia netul tot prin martie pe undeva. Practic va zic eu ca vor face asta pe acelasi principiu.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: